WEBB
s2

WEBB

Grunden för din webbplats är dina idéer. Och har du inga egna hjälper vi självfallet dig med det. Tänk gärna igenom varför du vill ha en webbplats. Vad ska besökarna tänka, känna och göra?

Hos oss ingår grundläggande grafisk design och byggande av webbplatsen, bildredigering av befintliga bilder, framtagande av kontaktformulär och viss textredigering. Efter full betalning äger du webbplatsen och väljer själv om du vill fortsätta uppdatera den tillsammans med oss, helt själv eller välja annan byrå fortsättningsvis.


Har du inga bilder?


Självfallet hjälper vi dig även med det. Vår fotograf tar hand om hela produktionskedjan, oavsett om det gäller produktfoton eller personalfoton; från själva fototillfället till efterbehandling. Vill du använda bilderna utanför webbplatsen kan du enkelt köpa loss bildrättigheterna.


Har du inget att säga?


Givetvis har du det. Men det är kanske inte så enkelt att få ner orden på pränt. Vi hjälper dig att formulera dig och vad du vill ha sagt.


Löpande uppdateringar och support


Du kan välja att låta oss på Koi se till att din webbplats är korrekt, levande och uppdaterad. Tillsammans går vi igenom webbplatsen en gång i månaden och gör justeringar efter önskemål mot en månadskostnad.


Vill du veta mer?


Ring 054-203 46 46 eller maila hejkoi@koiproduktion.se så berättar vi mer!